Вручення дипломів випускникам 2022

6 липня 2022 р. у ВСП «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ» було вручено дипломи студентам спеціальностей: «Фінанси, банківська справа та страхування», «Готельно-ресторанна справа», «Облік та оподаткування» та «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Розпочала вітання випускників в.о. директора коледжу Наталія Ігорівна Лозовська, яка побажала усім миру у вільній Україні, здійснення мрій, вдалих рішень та професійних злетів, а також наголосила, що коледж пишається досягненнями своїх студентів. Увесь захід був сповнений душевної теплоти та щирісті побажань. Заступники директора Людмила Іванівна Савлук та Олена Леонідівна Космина, завідувачі відділень Світлана Володимирівна Петрань і Лариса Володимирівна Дудник та керівники груп говорили багато теплих слів на адресу випускників, а ті, зі свого боку, відповідали не менш зворушливими подяками.
Випускники виявили бажання фінансово допомогти Збройним силам України і тим самим наблизити, жадану усіма українцями, Перемогу!
Дорогі випускники! Бажаємо вам, щоб теплим поривом вітру приходили до вас спогади про коледж. Нехай доросле життя буде сповнене нових можливостей і перспектив, блискучих ідей і успіхів! Мирного неба та найскорішої перемоги України!