ВІТАЄМО З ДНЕМ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ!

З 3 по 7 грудня в рамках місячника військово-патріотичного виховання в коледжі проведено:
- виховні години з теми: «Військововий обов’язок та військова служба»;
- урочисте святкування з нагоди дня Збройних Сил України. Урочистості розпочалося з виконання гімну України. Викладач з предмета «Захист Вітчизни», підполковник запасу Табачук Г.В. привітав присутніх зі святом та в своїй промові розповів про боєздатність української армії та героїзм військовослужбовців ЗС України в зоні ООС, підготовку молоді до служби в Збройних силах та захисту Батьківщини.
У виступі директор ВТЕК КНТЕУ Балицька В.Є. привітала зі святом та розповіла про особливе значення ЗС України у період російської агресії на Сході країни та наголосила на важливості національно-патріотичного виховання молодого покоління.
Присутній на святкуванні представник 8-го полку оперативного призначення «Ягуар» лейтенант Рисак Д.М. закликав студентів усіляко допомагати українському війську та запросив до військової служби за контрактом та вступу до вищих військових навчальних закладів та військових навчальних підрозділів вищих навчальних закладів. Військовослужбовці за контрактом продемонстрували студентам сучасну екіпіровку для виконання завдань громадського характеру та виконання службово-бойових завдань в зоні ведення бойових дій.
Після перегляду студентами фільму про сучасні ЗСУ заходи були продовжено в спортивній залі, де ключовим елементом відзначення свята були:
- виступ військовослужбовців за контрактом 8-го полку оперативного призначення «Ягуар» з рукопашного бою;
- тематичні виставки: «Реліквії війни» та «Друга світова війна – Вінницький вимір» та експонати бойової зброї часів Другої світової війни, представлені обласним краєзнавчим музеєм м. Вінниці. Студенти змогли ознайомитись з різними видами зброї та зробити пам’ятні світлини.
В рамках заходу викладачами Олійник А.В. та Табачуком Г.В. проведені змагання на швидкість неповного розбирання і складання автомата АК-74, одягання протигазів ГП-5.
Викладачами фізичного виховання Кривенком О.Л., Гаращуком С.К. та Ткачуком С.В., проведені змагання на влучність стрільби з пневматичної гвинтівки з визначенням переможців. Перше місце посів студент Андрейцов О. (ПТ-81); друге місце – Пухнюк І. (ХТ-146); третє місце – студенти Прибилович В. (ХТ-142).