ПЕРЕГОРНУТО СТОРІНКУ ЮНАЦЬКИХ ЛІТ

31 січня 2019 року актова зала коледжу вкотре наповнилася яскравими барвами гарного настрою та щасливими посмішками випускників.
64 «молодших спеціаліста», серед них - 6 відмінників навчання, які успішно подолали перший вагомий рубіж на шляху освоєння фаху зі спеціальностей «Виробництво харчової продукції» та «Туристичне обслуговування».
Випускники приймали вітання від заступника директора з навчальної роботи Волинець Оксани Олександрівни, яка щиро подякувала молодим фахівцям за їхні здобутки та сумлінне навчання, батькам – за терпіння та самовіддачу, а колегам – за те, що вкладають душу у навчання студентів.
Молоді спеціалісти запевнили, що гідно нестимуть звання випускника Вінницького торговельно-економічного коледжу Київського національного торговельно-економічного університету та висловили подяку своїм викладачам за отримані навички і знання, побажали їм творчих успіхів, вдячних студентів і мирного неба.
Урочистості супроводжувались цікавими та яскравими номерами художньої самодіяльності від творчих колективів міста та коледжу.
Випускники, віднині на вас лягає відповідальність за майбутнє! Нехай сьогодні особливо яскравими будуть зірки, осяваючи таємничим світлом ваш професійних шлях. Бережіть друзів і не забувайте своїх близьких, тоді в житті вам обов'язково посміхнеться удача!