Календар матеріалів

16 Травень 2024

Захист виробничої практики зі спеціальності «Готельно- ресторанна справа»

16 травня 2024 р. відбувся захист звітів з виробничої практики студентами групи ГРС-8 спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».

Комісії в складі заступника директора з навчально-виробничої роботи Кислинської І.І., керівників практики Кублінської І.А. та Матвієнко Л.А. презентовані звіти та індивідуальні завдання студентів.

Виробнича практика проходила протягом березня, травня 2024 р. у найкращих закладах ресторанного та готельного господарства м. Вінниці:
ГРК «Драйв-клуб», «Хутір», «Батерфляй», «Шахеризада», «Оптіма» тощо.

День БЖД та ЦЗ

У ВСП «ВТЕФК ДТЕУ» 14 травня 2024 року до Дня БЖД та ЦЗ була проведена цікава зустріч з волонтеркою, майстринею рукоділля і народної кухні Валентиною Погребняк і  вінницькою поеткою Галиною Фурса.

Виїзне заняття у ГРК "Шахерезада"

09.05.2024 р. відбулась зустріч здобувачів освіти ГРС – 10 спеціальності 242 «Готельно-ресторанна справа» із старшим адміністратором закладу.

Майбутні фахівці ознайомились в цікавій і пізнавальній формі з особливостями роботи закладу ресторанного господарства; способами сервірування столу; технологією обслуговування в готельному комплексі та різноманітні способи форм надання сервісу.