У ВСП «Вінницький торговельно–економічний фаховий коледж ДТЕУ» з метою популяризації спеціальності «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» триває конкурс відеороликів з приготування власних фірмових страв «Майстер кадру та смаку» серед студентів третього курсу (гр. ТРГ – 153).
У рамках проєкту студенти-технологи діляться досвідом приготування фірмових страв на базах практики – відомих ресторанах міста, таких як «Mont Blanc», «T-BONE», «Дебі», «Fifi».
Результатом конкурсу стали неповторні відео, що передають не лише естетику страв, але й емоції, вкладені в їхнє приготування.
Цей конкурс став чудовим прикладом практичного втілення знань та вмінь майбутніх фахівців, продемонстрував здатність до творчого мислення, вміння експериментувати з рецептами та створювати оригінальні страви, високий рівень підготовки студентів та позитивно вплинув на імідж коледжу.