Великодні традиції

У ВСП «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ» є добра традиція ˗ випікати напередодні Великодня святкові паски для захисників України.

Тому і цього року в рамках тижня популяризації спеціальності «Харчові технології» викладачі технологічних дисциплін (Безрученко О.М., Гриньова О.В.) та студенти третього курсу (гр. ТРГ-153) вирішили не лише насолоджуватися великоднім настроєм, а й створити його власноруч для наших захисників.

« Ми хотіли не просто спекти паски, а й подарувати частинку нашої любові та тепла, особливо тим, хто зараз цього потребує», – поділилася Омельчук Світлана, одна з організаторок заходу.

Процес випікання став справжнім мистецтвом: від замішування тіста до прикрашання готових пасок. Студенти не лише дотримувалися традиційних рецептів, а й додавали власні «родзинки», роблячи кожну паску унікальною.

А от кому саме будуть передані паски дізнаєтеся згодом, про це ми напишемо у подальших новинах.