Відділення харчових технологій та сфери обслуговування

ДЕННЕ ВІДДІЛЕННЯ

Спеціальності: 

181 "Харчові технології"

242 "Туризм"

241 "Готельно-ресторанна справа"

5.14010301 "Туристичне обслуговування"

5.05170101 "Виробництво харчової продукції"

5.14010102 "Ресторанне обслуговування"

 

Завідувач відділення -  Дудник Лариса Володимирівна 

 Викладач – спеціаліст вищої категорії, має педагогічне звання «викладач – методист». У 1997 році закінчила Вінницький педагогічний інститут і отримала спеціальність «Вчитель початкових класів і практичний психолог в закладах освіти». У коледжі працює з 2002 р. на посаді викладача психології, з 2016 р. – на посаді завідувача відділення. 

На відділенні навчається  339 студентів.

Студенти навчаються у сучасних та комфортних умовах, що, без сумніву, сприяє засвоєнню знань та підвищенню професійних навичок. Це і навчальні аудиторії, і спеціалізовані лабораторії, і комп’ютерні класи, і лінгафонний кабінет, і бібліотека. Крім специ­фічного обладнання, є необхідні технічні засоби навчання.

Викладачі відділення мають досвід, як педагогічний, так і роботи на підприємствах.

Професійну майстерність студенти набувають не лише на заняттях. Студенти відділення беруть участь і в професійних конкурсах, конференціях з практики, фестивалях та тематичних виставках.

Практику студенти проходять на  підприємствах різних форм власності у місті Вінниця.