Відділення харчових технологій та сфери обслуговування

Якщо ви вдало оберете професію і докладете до неї душу, то щастя саме знайде вас.

(Ч. Дарвін)

Розвиток готельного, ресторанного та туристичного бізнесу в Україні та за її межами є одним з найперспективніших напрямів національної та світової економіки." data-share-imageurl="http://vtec.vn.ua/sites/default/files/page/image/img-23f1c30e6900ccd8f0f8edc96147c479-v.jpg">

Якщо ви вдало оберете професію і докладете до неї душу, то щастя саме знайде вас.

(Ч. Дарвін)

Розвиток готельного, ресторанного та туристичного бізнесу в Україні та за її межами є одним з найперспективніших напрямів національної та світової економіки. У сучасних умовах інтерес до індустрії гостинності зростає з потужною швидкістю. Цей сектор економіки є найбільш чисельним за кількістю працівників і постійно потребує нових кадрів. Тому фахівці в галузі готельного, ресторанного та туристичного бізнесу є одними з найпрестижніших, найзатребуваніших та найбільш високооплачуваних спеціалістів!

Спеціальності відділення є надзвичайно пріоритетними в умовах сьогодення!

181 Харчові технології

241 Готельно-ресторанна справа

242 Туризм

Завідувач відділення - Побірська Інна Володимирівна

Викладач – спеціаліст I категорії. У 2002 році закінчила Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини за спеціальністю «Педагогіка і методика середньої освіти, українська мова і література та англійська мова», вчитель української мови і літератури та англійської мови і зарубіжної літератури. У коледжі працює з 2011 р. на посаді викладача іноземної мови, з 2019 р. – на посаді завідувача відділення.

Сфера обслуговування наразі характеризується високими темпами розвитку, поступово займаючи домінуюче становище. Якісна освіта дуже важлива для працівника цієї галузі, адже від набутих вмінь та навичок залежить можливість втримати клієнта та запалити у ньому бажання прийти знову!

Циклова комісія харчових технологій та сфери обслуговування не тільки надає ґрунтовні теоретичні знання, а і подальше усвідомлення, засвоєння та застосування матеріалу на практиці, вчить основам ведення бізнесу та етиці спілкування з людьми, що є запорукою успішної кар’єри у галузі сфери послуг. Досвідчені викладачі відділення забезпечують ефективне вирішення освітніх, методичних, науково-дослідних та інформаційно-аналітичних завдань з підготовки конкурентоздатних фахівців.

Здобувачі освіти навчаються в сучасних аудиторіях та практикують свої вміння в спеціалізованих лабораторіях, де в комфортних умовах та доброзичливій атмосфері народжуються шедеври колективної роботи!

Професійну майстерність студенти відділення набувають не лише на навчальних заняттях та базах практики, а також у науково-практичних конференціях, олімпіадах, професійних конкурсах, фестивалях та тематичних виставках. Надзвичайно потужними є заходи циклової комісії на тижнях спеціальностей, де викладачі разом з майстрами та студентами демонструють різні види позанавчальної роботи. Традиційними є конкурси «Майстер-шеф», «Супер турагент», «Креативний кухар» та інші.

Значна увага приділяється практичній підготовці здобувачів освіти. Навчальний процес передбачає низку виробничих практик та стажувань на підприємствах готельно-ресторанної та туристичної індустрії. До освітнього процесу залучаються провідні фахівці-практики, роботодавці та стейкхолдери, що проводять лекції, семінари, тренінги, воркшопи та майстер-класи. Важливим етапом є практика за кордоном, яку велика більшість зацікавлених студентів проходить в готельно-ресторанних комплексах Болгарії.

Відділення харчових технологій та сфери обслуговування надзвичайно пишається своїми студентами а також їх численними здобутками у конкурсах фахової майстерності:

регіональний конкурс «Кращий кухар-юніор Поділля»,

міжнародний конкурс ресторанних технологій «Best Cook Fest»,

Всеукраїнський студентський конкурс стартапів «TourSystemUkrChallenge»,

Міжнародний кондитерський фестиваль «EXPO SWEET-2019» (Республіка Польща),

Всеукраїнська олімпіада з харчових технологій (НУХТ, Київ)…

Ласкаво просимо приєднуватись до сучасного, потужного та перспективного відділення харчових технологій та сфери обслуговування Вінницького торговельно-економічного коледжу

Київського національного торговельно-економічного університету!!!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18