Золото у кулінарному конкурсі "Кращий кухар-юніор Поділля"

30 березня у Хмельницькому торговельно-економічному коледжі КНТЕУ відбувся кулінарний конкурс «Кращий кухар-юніор Поділля» між сімома навчальними закладами регіону. 16 найсильніших учасників, котрі швидко та якісно можуть приготувати кулінарний шедевр, взяли участь у змаганнях. Учасники батлу мали приготувати не лише смачні страви, а й продемонструвати сучасні технології обробки продуктів.
Студенти групи ВП-137 – Ільящук Альона та Швець Дмитро під керівництвом викладачів Кублінської І.А. та Андрущенко Ю.О. представляли Вінницький торговельно-економічний коледж КНТЕУ. Ільящук А. брала участь у номінації «Десерт з яблук», а Швець Д. – у номінації «Страва з птиці з гарніром».
За 45 конкурсних хвилин наші студенти не лише приготували смачні страви в своїх номінаціях: Швець Д. – «Філе качине фаршироване вишнею з м’ятою і корицею та гарніром із пастернаку», Ільящук Альона – «Яблучний курд з винними кульками у тісті тюіль», але й гідно презентували свої вироби.
Вітаємо з перемогою студентку Ільящук Альону, яка за результатами конкурсних змагань посіла І місце і нагороджена золотою медаллю. Бажаємо успіхів, натхнення, подальших перемог та фахового зростання!