ЗБОРИ ТРУДОВОГО КОЛЕКТИВУ

29 серпня 2018 року ЗБОРИ ТРУДОВОГО КОЛЕКТИВУ заслухали та обговорили звіт директора коледжу Балицької В.Є. за 2017-2018 н.р., який містив ґрунтовну аналітику здобутків та перспектив розвитку навчального закладу. Валентина Євгеніївна сформулювала пріоритетні завдання колективу на 2018-2019 н.р.:

  1. В роботі з кадрами: зміцнення наукового потенціалу; формування команди професіоналів, готових до творчості та креативних ідей 
  2. У формуванні контингенту: запланувати проведення профорієнтаційних заходів «День гостинності, продовжувати співпрацю із Вінницьким обласним центром зайнятості, здійснити перерозподіл ліцензійного обсягу прийому студентів на 2019 р., продовжити практику проведення профорієнтаційної роботи з використанням сучасних форм: майстер-класів, квестів, тренінгів, конкурсів серед учнів 9-10 класів шкіл м. Вінниці та області.
  3. В організації освітнього процесу: акредитація спеціальностей «Облік і оподаткування», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Харчові технології»; оптимізація ліцензійних обсягів за спеціальностями; відкриття спеціалізацій «Готельна справа», «Ресторанна справа»;  практикоорієнтоване навчання; бізнес-орієнтація освітнього та наукового процесу на засадах розвитку співпраці зі стейкхолдерами; бізнес-освіта; залучення потенційних роботодавців до погодження тематики курсових робіт; впровадження дистанційного навчання, створення загальної тестової бази, дистанційних курсів; розробити додаткові освітні програми для розвитку Soft Skills (тайм-менеджмент, управління емоціями, селф-брендинг, self-management, self-motivation, нетворкінг, управління конфліктами); запровадити вивчення дизайнерських програм та базового адміністрування сайтів (включаючи розмітку HTML); передбачити вивчення програм Statistica, B-Planning, Microsoft Power BI, Qlik View, SmartNotebook, Parus – Туризм, Парус-підприємство 7.40, Парус-Ресторан, Парус-Готель, Оверія-Туризм CRM система для туризму, Platevka, 1C:Підприємство 8.2, Test-2W, Plikers, Kahoot; створення клубів за інтересами: фінансової грамотності, «Бізнес-трамплін», «Туризмознавство», молекулярної кухні.

4. У методичній роботі: забезпечити якість НМКД у відповідності до новостворених ОПП; створити методичний онлайн-кабінет; конкурс «ПЕДАГОГІЧНИЙ ОСКАР»; видання навчальних посібників; створення електронних підручників, тестових завдань на онлайн-платформах; проекти: «Інноватика в освіті – 2018»,«Сучасні заклади освіти-2019», «Інформаційні та інноваційні технології»; Всеукраїнські проекти КНТЕУ: «Бізнес-трамплін», «BestCookFest Kiev», «TourSystem UkrChallenge».

  1. У виховній роботі: формування свідомої особистості; активного учасника студентської громади.

6. У матеріально-технічній базі: модернізація комп’ютерного забезпечення навчальних аудиторій та робочих місць викладачів; капітальний ремонт кабінету №3 та лабораторії харчових технологій.

7. У спортивно-масовій роботі: участь в міській спартакіаді, студентській лізі, міських спортивно-масових заходах; проводити заходи з агітації та пропаганді здорового способу життя, підготовки до здачі щорічного оцінювання фізичної підготовленості населення України;  практикувати відзначення Дня фізичної культури та спорту брейн-спартакіадою всіх студентів коледжу.

8. У роботі бібліотеки: стати інформаційним центром коледжу з надсучасними джерелами інтернет та новими підручниками.

9. У фінансовому забезпеченні: проведення постійної роботи з заощадження фінансових та енергетичних ресурсів, виховання дбайливого відношення до майна коледжу у працівників та студентів; розширення переліку платних освітніх та інших послуг, збільшення надходжень за рахунок різних джерел , а також раціонального та економного використання бюджетних коштів; участь у грантах.

В обговоренні виступили голови циклових комісій Бевза С.С. та Гуменчук М.П. Звіт директора коледжу Балицької В.Є. за 2017-2018 н.р. схвалений одноголосно!