Засідання методичної ради ВСП «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж КНТЕУ»

16 вересня 2021 року відбулося засідання методичної ради, на якому були затверджені документи та ухвалені відповідні рішення згідно порядку денного:

1.    Затвердження плану роботи методичної ради, школи педагогічної майстерності

2.    Про стан підготовки навчально-методичної документації до нового навчального року.

3. Затвердження кандидатур викладачів на узагальнення передового педагогічного досвіду та підготовки портфоліо у 2021-2022 н.р.

4. Про апробацію методичних розробок викладачів.

5. Про підготовку та видання навчальних посібників.

6. Про участь викладачів у підготовці проєктів на гранти та виставки з інноватики.  

Голова методичної ради, заступник директора з навчальної роботи Савлук Людмила Іванівна, проаналізувала готовність навчальної документації на 2021-2022 н.р. Наголосила на необхідності приводити у відповідність чинним стандартам та нормативам зміст та форми документів. Звернула особливу увагу на вимогах щодо якості дистанційного навчання з використанням сучасного потенціалу.

Завідувач навчально-методичного кабінету Тімошенко Наталія Миколаївна проаналізувала особливості роботи методичної ради та школи педагогічної майстерності у 2021-2022 н.р. Акцентувала увагу на тому, що тематика відповідатиме основній методичній проблемі коледжу «Діджиталізація сучасного закладу фахової передвищої освіти – ВСП «ВТЕФК КНТЕУ».

Затверджено кандидатури викладачів на узагальнення передового педагогічного досвіду та розглянуто навчальні посібники, що підготовлено до друку викладачами коледжу.

В.о. директора коледжу Лозовська Наталія Ігорівна наголосила на тому, щоб викладачі брали участь у підготовці проєктів на міжнародні виставки та гранти.