ЗАХОПЛЮЮЧИЙ ПОЧАТОК НАВЧАННЯ В КОЛЕДЖІ – ВСТУП ДО СПЕЦІАЛЬНОСТІ

В  період з 02.09.2022 по 07.09.2022 студенти першого курсу спеціальності 181 «Харчові технології» вивчали предмет «Вступ до спеціальності».

Метою дисципліни «Вступ до спеціальності» є ознайомлення студентів зі змістом їх майбутньої спеціальності, характером та сферою майбутньої професійної діяльності, із загальними поняттями ресторанного господарства, досвідом роботи сучасних закладів ресторанного господарства, особливостями розвитку ресторанного бізнесу, особливостями практичної діяльності закладів ресторанного господарства.

До занять з дисципліни «Вступ до спеціальності» були запрошені  практикуючі фахівці сфери харчових технології для максимального заохочення, розкриття творчого потенціалу студентів та особливостей роботи в сучасних умовах в даній сфері.

Під час занять студенти зустрілися з випускником коледжу Зубком Олександром, який працює в кондитерській майстерні «ТерраМаре». Під час зустрічі студенти дізналися про особливості навчання в коледжі та кар’єрне зростання, яке відбулося за рахунок отриманих знань в коледжі та наполегливої праці Олександра.

Не менш цікавим заняттям була екскурсія в заклад ресторанного господарства «Шахерезада», де власник розповів та показав ресторанний комплекс, звернув увагу на те, що багато випускників ВСП ВТЕФК ДТЕУ працюють в його закладах ресторанного господарства в м. Вінниця.

Практичні вміння в сфері харчових технології дуже важливі, тому студенти 4-го курсу спеціальності «Харчові технології» Сидорець Марія та Мічієнко Анна провели майстер-клас з приготування бельгійських вафель та кольорових млинців. Студенти першого курсу мали можливість випробувати свої вміння в процесі приготування млинців та бельгійських вафель, наприкінці майстер-класу студенти дегустували та оцінювали власно приготовлені вироби.

Під час занять викладача Мельник І.В. студенти групи ТРГ-153 були активними та ініціативними.

 Останнім заняттям з дисципліни «Вступ до спеціальності» був захист групових творчих проєктів «Моя спеціальність – моє майбутнє».

Бажаємо Вам досягти вершин в обраній спеціальності!