Загальні батьківські збори груп 1 курсу

27 вересня 2019 року у Вінницькому торговельно-економічному коледжі КНТЕУ  пройшли загальні батьківські збори  груп 1 курсу. Майже 150 батьків відвідали цей традиційний захід, щоб переконатись, що вибрали для своїх дітей найкращий заклад освіти області.

   Тема зустрічі стосувалася адаптації студентів набору 2019 року до навчання у вищій школі. Одне з головних завдань викладачів та адміністрації коледжу у роботі з батьками – допомогти студентам призвичаїтися до нових вимог і порядків, до нового для них оточення.

     Із вступним словом до батьків звернулася директор коледжу Оксана Олександрівна Волинець. 

     Директор наголосила про залучення першокурсників до наукової роботи, необхідність участі студентів у науково-дослідницької діяльності для формування вміння навчатися самостійно. Для реалізації цієї мети для студентів створено всі необхідні умови: сучасна матеріально-технічна база коледжу, гуртки поглибленого вивчення предметів тощо.   

    Завідувач відділення Яковлєва Лариса Миколаївна доповіла присутнім про організацію освітнього процесу ВТЕК КНТЕУ.

   З Правилами внутрішнього розпорядку студентів ВТЕК КНТЕУ  в коледжі та в гуртожитку  ознайомила Космина Олена Леонідівна. Медична сестра коледжу Костюк Оксана Василівна надала інформацію щодо профілактики захворювань серед студентів коледжу та проходження медичного огляду.

     Збори продовжувались у групах, де батьки поспілкувалися з керівниками груп, дізналися про навчальні досягнення вихованців та побачити, чим живуть їхні діти в коледжі. У групах обговорили і вирішили актуальні питання щодо підвищення якості знань, поведінки, пропусків занять без поважних причин та інше.

    Батьківські збори є ефективною формою взаємодії між батьками і викладачами, яка допомагає реалізувати всі поставлені цілі.