XIV Всеукраїнська щорічна конференція в рамках програми «Корпорація «Парус» - навчальним закладам України»

3 листопада 2016 р. у м. Києві в центральному офісі Корпорації «Парус» відбулась XIV Всеукраїнська щорічна конференція для навчальних закладів України «Використання новітніх інформаційних технологій в освіті. Програмне забезпечення у роботі майбутніх спеціалістів сфери управління, економіки, фінансів та бухгалтерського обліку».
Фахівцями Корпорації «Парус» представлені особливості системи «Парус – Підприємство 7.40» для автоматизації фінансово-облікових задач підприємств, а також ефективне використання модулів «Бухгалтерія», «Заробітна плата», «Консолідація», «Персонал», «Торгівля та Склад» у роботі підприємства. Також було продемонстровано роботу з модулями для ведення обліку та акцентовано увагу слухачів на їх взаємозв'язок зі спеціалізованими модулями.
Конференція стала потужним джерелом з обміну досвідом у рамках програми «Корпорація Парус - для навчальних закладів України». У своїх доповідях викладачі наголосили на перевагах використання програмного забезпечення «Парус» в навчанні студентів та покращення якості освіти завдяки цьому.
У конференції від коледжу прийняли участь викладачі Матвієнко Л.А. і Шилов А.В., які мали можливість пройти сертифікацію після проходження курсу навчання в навчальному центрі Корпорації Парус.