Вивчаємо та застосовуємо платформу«jПарус»

5 листопада в центральному офісі Корпорації Парус відбулась XIII Всеукраїнська конференція для навчальних закладів України «Використання новітніх інформаційних технологій керування при підготовці висококваліфікованих спеціалістів у сфері менеджменту та маркетингу, обліку, а також фахівців ресторанно-готельного та туристичного бізнесу». У конференції взяли участь більше 50-ти викладачів туристичної, ресторанно-готельної справи, інформаційних технологій та інших напрямів, серед яких і викладачі нашого коледжу Трубляк Г.М., Гребенюк Н.М., Матвієнко Л.А.
Спеціалістами Корпорації "Парус" представлена платформа «jПарус», яка працює з використанням хмарних технологій. Фахівці показали переваги спеціалізованих модулів хмарної платформи по управлінню рестораном, готелем, спортивним та оздоровчим комплексом, управлінню взаємовідносинами з клієнтами (CRM) тощо.
Конференція стала потужним джерелом з обміну досвідом у рамках програми «Корпорація Парус - для навчальних закладів України». У своїх доповідях виступаючі наголосили на перевагах використання програмного забезпечення «Парус» в навчанні студентів та покращенні якості освіти завдяки цьому.