Виховний захід «Вони віддали цвіт життя»

18.02.2019р. керівником групи ПТ-85 Величко Л.В. спільно з працівниками бібліотеки ім. Шевченко проведено виховний захід з теми «Вони віддали цвіт життя» до Дня пам’яті Героїв Небесної сотні.
Мета: вшанувати пам'ять героїв небесної сотні прищеплювати любов до Батьківщини виховувати патріотичну свідомість, розвивати бажання стати гідними громадянами України.
Під керівництвом ведучої присутні на заході ще раз пережили ті події, які назавжди змінили країну та людей, і згадали тих, кого сьогодні справедливо і трагічно називають Небесною сотнею!
"Хто, як не я?." – питають очі траурних фотографій героїв Небесної сотні. «Хто, як не я?..» – досі відлунює на Майдані… Юні та сивочолі. Багатодітні батьки та одинаки. Заробітчани та кандидати наук. Східняки та західняки. Абсолютно різні і такі схожі. Кожен герой повстав проти насилля, несправедливості та брутального ігнорування волі українського народу. Кожен здійснив особистий подвиг – віддав найцінніше – своє життя заради нової України. І це не пафосні слова. Це реальність. Ці герої своїм прикладом показали силу та незламність українського духу.

Завершився захід хвилиною мовчання.