ВІТАЄМО З ДНЕМ ПІДПРИЄМЦЯ

Циклова комісія «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» ВСП «ВТЕФК ДТЕУ»  з нагоди Дня підприємця, який в Україні щорічно відзначається в першу неділю вересня провела низку цікавих заходів для студентів коледжу за участі фахівців-практиків. 
6 вересня викладачем Трубляк Г.М. організовано мотиваційний тренінг «Як знаходити ідеї та можливості – риси підприємливої людини» за участі власника виробництва та доставки страв японської кухні Влада Журавського.
Підприємець поділився своїм досвідом створення власної справи зі студентами гр.ТРГ-152, а саме обговорили питання: як знаходити вдалі  ідеї для відкриття своєї справи,  як розвивати бізнес, які фактори потрібно врахувати, щоб не зробити суттєвих помилок. 
Розповідь зацікавила багатьох молодих людей, які хочуть здійснити свою мрію – відкрити власну справу та реалізувати набуті знання та навики в професійній діяльності після навчання в коледжі. Додало впевненості та мотивації досягнути  своїх цілей студентам і те, що креативний підприємець в минулому випускник нашого навчального закладу.