ВІТАЄМО ПРИЗЕРІВ ФЕСТИВАЛЮ

В Київському національному торговельно-економічному університеті 4-6 жовтня 2018 року відбувся Міжнародний конкурс ресторанних технологій “BestCookFest – 2018” серед команд кулінарів з 25 країн світу.

В індивідуальних практичних змаганнях серед юніорів брали участь студенти ВТЕК груп ВП-139, 140.

В номінаціях «Страва з риби, гідробіонтів», «Страви аутентичної та національної кухні» брала участь Марчук Юля, здобула дві срібних медалі.

В номінації «Страва з птиці» брав участь Олексієнко Максим, здобув бронзову медаль. Керівник Буняк Н.А.

В арт-класі номінації «Художня робота з тіста» брали участь Педоренко Вікторія, Стасюк Оксана, Мельник Юлія, здобули золоту медаль. Керівник Безрученко О.М.

Учасникам була надана унікальна можливість продемонструвати свої уміння, позмагатися із закордонними колегами, взяти участь в низці професійних майстер-класів, отримати нові знання і досвід від професійного спілкування з фахівцями кулінарного і кондитерського мистецтва.