«Вінницька Масляна у ВТЕК КНТЕУ»

Неможливо уявити собі завершення зими без традиційного масляного тижня, за який кожен справжній українець встигає з’їсти таку кількість смачних млинців, що вистачить на весь рік.
Студенти і викладачі Вінницького торговельно-економічного коледжу також весело, яскраво і смачно зустрічають масляний тиждень.
Так, 6 березня у їдальні коледжу, було проведено майстер-клас по приготуванню млинців на Масляну, а також виставку-продаж млинців з найрізноманітнішими начинками традиційними для даного свята: з сиром, грибами, солоною рибою, яблуком і гарбузом, вишнею. Під час майстер-класу студенти групи ХТ-141 Боднар К. та Подсадна А. продемонстрували варіанти приготування сучасних «масляних млинців» - з потрійною начинкою (вишня, сир, мак), жульєном, білочкою тощо.
Частували відвідувачів виставки-продажу студенти групи ГРС-3: Буряк Ю., Іванова Д., та студенти групи ГРС-4: Дідик М., Ємець Ю., Супрунець В.
Студентам-технологам та майбутнім фахівцям готельно-ресторанної справи допомагали викладачі циклової комісії харчових технологій та сфери обслуговування: Кублінська І.А., Бондар М.М., Гриньова О.В., Безрученко О.М.
Відвідувачі майстер-класу та виставки-продажу отримали яскраві святкові емоції, поласували смаколиками, зарядилися позитивом на весь рік. Адже за повір’ям, чим яскравіше і цікавіше прожити масляний тиждень, тим щасливішим і багатшим буде рік.