Відкрите заняття з технології виробництва кулінарної продукції

У ВСП «ВТЕФК КНТЕУ» 15.04.2021 викладачем Бондар М.М. в онлайн режимі проводилось відкрите заняття практична робота на тему: «Розв’язування задач та вирішення виробничих ситуацій з теми: «Технологія страв з м’яса та м’ясопродуктів».
Студенти групи ХТ -146 розв’язували задачі згідно методичних рекомендацій, наданих викладачем. На занятті студенти використовували матеріали «Збірника рецептур страв і кулінарних виробів для підприємств ресторанного господарства» та інструкцію до практичної роботи.
Розв’язування задач студенти виконували письмово. Для перевірки правильності результатів викладач демонструвала розв’язки в розробленій презентації.
Студенти брали активну участь в обговоренні та вирішенні виробничих ситуацій, які можуть мати місце при виготовленні кулінарної продукції в ЗРГ. З особливим інтересом розв’язувались ситуації, пов’язані з сучасними методами теплової обробки продукції з використанням сучасного устаткування: су-від, хостери тощо. Студентка Блінчікова Діана зробила доповідь по дослідженню витрат при тепловій обробці стейків «Рібай» на базі виробничої практики ресторану «Beer &Blues».
Завдяки даному заняттю студенти мали нагоду набути практичних навиків розв’язування задач та підвищити фаховий рівень теоретичних знань.