Відкрите заняття з дисципліни «Інноваційні харчові технології»

09.11.2021 р. в рамках тижня циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанної справи викладачем Кублінською І.А. проведено відкрите заняття у групі ХТ-145 на тему «Технологія соусів функціонального призначення».

Заняття організовано та проведено за допомогою платформи Google-meet та PROPROFS (організація тестового контролю знань студентів).

На занятті всі студенти були активні та працювали у тісній взаємодії з викладачем, продемонстрували знання технології соусів та сучасних тенденцій у виробництві кулінарної продукції.

Відкрите заняття показало вміння викладача та студентів навчатися дистанційно, створювати електронний освітній контент (навчальні презентації, онлайн тести та відео)

Було цікаво спостерігати не лише за рівнем знань, а й професійними вміннями таких студентів, як Химчук Ю., Олексієнко В., Ковальчук А., Максименко А., Булана І.