Відкрите практичне заняття з іноземної мови за професійним спрямуванням на тему «Прийом замовлень» у групі ГРС-3

"There is no love sincerer than the love of food."- George Bernard Shaw
(Irish playwright, critic and political activist)
В рамках тижня циклової комісії європейських мов викладачем Побірською І.В. проведено відкрите практичне заняття з іноземної мови за професійним спрямуванням на тему «Прийом замовлень» у групі ГРС-3.
На занятті всі студенти активно працювали у тісній співпраці та взаєморозумінні, виконали безліч вправ та завдань з теми для закріплення та застосування вивченої лексики, розвивали навички говоріння та розуміння почутого на слух, дивились відео та коментували, складали частини діалогів, готуючись для створення своїх.
Ключовим моментом на занятті були виконання власних діалогів на задану тему. Студентки Байдалюк Є., Павлюк Я. та Власюк К. відвідали ресторан «Red Zeppelin», де англійською мовою робили замовлення та змонтували власне відео з теми. Інші студенти розіграли свої діалоги прямо в аудиторії, використавши все необхідне: меню, серветки, таці, посуд… Було цікаво спостерігати не лише за рівнем знань студентів, а й за акторською майстерністю. Найкращими були: Макітрак В., Коваль О., Губрій В., Боровецький Д., Лавренчук Б., Сеничич В., Буряк Т.
Відкрите заняття показало, що абсолютно всі студенти готові як відвідувати ресторани за кордоном, спілкуючись іноземною мовою, так і обслуговувати англомовних клієнтів в кафе та ресторанах України та світу.