Відкрите практичне заняття з дисципліни "Процеси та апарати харчових виробництв" на тему "Різання"

Викладачем Демчук К.І. проведене відкрите практичне заняття з дисципліни "Процеси та апарати харчових виробництв" на тему "Різання" у групі ВП-137.
Заняття проведене з використанням натуральних зразків гастрономічних товарів, овочів, хлібобулочних виробів. На занятті використано інтерактивний метод навчання - робота студентів у малих групах.
Студенти виконали рубане і ковзаюче різання ножами різної заточки, нарізку продуктів на слайсері та овочерізці; робили висновки за результатами деформації матеріалів і зовнішньому вигляду шматочків нарізаних продуктів, правильно підбирали види різання. Було проаналізовано відеосюжет з нарізання продуктів на нових апаратах, які розробили інженери-винахідники Німеччини.