Відкрита виховна година на тему: «Зроби свій вибір на користь здоров'я».

20.11.2018р. викладач екології Кавун Ж.А. провела відкриту виховну годину на тему: «Зроби свій вибір на користь здоров'я». Виховний захід супроводжувався презентаціями, переглядом документального фільму, представленням творчих робіт студентів. Були запрошені студенти груп ХТ-143, ХТ-144.
Мета заходу: виховувати у студентів потребу в здоровому способі життя, відповідальність за своє здоров'я, показати шляхи підтримки і зміцнення здоров'я, вчити студентів способам підвищення працездатності і виховувати непримиренне ставлення до шкідливих звичок.
Мудреці твердять, що здоров’я - це основна складова частина щастя, і ми повинні докладати якомога більше зусиль, аби його зберегти, адже від цього залежить наш настрій, а отже – успіхи у навчанні, роботі, домашній затишок.
Вчений І.П.Павлов стверджував: «Здоров'я - це безцінний дар природи, воно дається, на жаль, не навіки, його треба берегти. Але здоров'я людини багато в чому залежить від неї самої, від її способу життя, умов праці, харчування, її звичок...»
Здоровий спосіб життя людини допомагає їй зрозуміти, у чому полягає сенс життя. Він виховує певною мірою співчуття, доброзичливість, терпимість до оточуючих.