Відбулися звітно-виборні збори первинної профспілкової організації працівників ВТЕКоледжу та первинної профспілкової організації студентів ВТЕК

Збиратися разом – це початок.
Триматися разом – це прогрес.
Працювати разом – успіх!
Г.Форд.
23 січня 2020 року у Вінницькому торговельно-економічному коледжі відбулися профспілкові звітно-виборні збори.
На порядок денний було винесено такі питання:
1. Звіт профспілкового комітету за звітний період;
2. Звіт ревізійної комісії;
3. Вибори голови профспілки;
4. Вибори членів профспілкового комітету;
5. Вибори ревізійної комісії;
6. Обрання делегатів на обласну звітно-виборну конференцію.
Голова профспілкового комітету працівників коледжу Яковлєва Лариса Миколаївна у своїй доповіді наголосила на головних пріоритетах роботи профспілкового комітету та звітувала про роботу комітету за останні п’ять років. Голова профкому особливо підкреслила важливість співпраці з студентською профспілкою, зазначивши, що за звітній період здійснено 7 екскурсій, надавалася матеріальна та правова допомога.
Під час виступів та обговорень збори високо оцінили роботу профспілкового комітету.
Про роботу профспілкового комітету студентів ВТЕК звітувала Космина Олена Леонідівна. Зазначила, що кожному члену студентської профспілкової організації надається можливість творити, виразити свою індивідуальність, висловити свою думку, проявити принциповість та ініціативу.
На збори була запрошена Голова обласної профспілкової організації працівників і підприємців торгівлі, громадського харчування та послуг Толмачова Алла Миколаївна.
Постановою звітно-виборних зборів було ухвалено об’єднати профспілку працівників коледжу та профспілку студентів. Головою об’єднаного профспілкового комітету ВТЕК КНТЕУ одностайно обрано Босу Інну Юріївну. Вітаємо новий профспілковий комітет і бажаємо успішної роботи!