УЧАСТЬ У ВИСТАВЦІ ТЕХНІЧНОЇ ТВОРЧОСТІ ВИКЛАДАЧІВ І СТУДЕНТІВ КОЛЕДЖІВ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

30 травня 2019 року колектив коледжу представив на обласну виставку технічної творчості коледжів Вінницької області: 32 експонати в рубриці "НАУКОВО-МЕТОДИЧНА РОБОТА" (збірники науково-практичних конференцій, видані викладачами навчальні посібники); в рубриці "ІНФОРМАЦІЙНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ" - гугл-класи, мультимедійні посібники; в рубриці "ТЕХНІЧНА ТВОРЧІСТЬ" - два майстер-класи - з карвінгу та визначення якості засобів по догляду за взуттям, дослідницьку роботу з хімії, яка 29.05 посіла ІІ місце на обласному конкурсі; в рубриці "ОБРАЗОТВОРЧЕ МИСТЕЦТВО" - 29 розкішних експонати - картини маслом, квілінг, орігамі, макети, ручної роботи ляльки тощо.
Журі особливо відзначило такі експонати:
1. КАВУН ЖАННА АНАТОЛІЇВНА, викладач мікробіології, санітарії та гігієни, екології УДК 613/614 (079.1)
Збірник тестів для підсумкового контролю з дисципліни «Гігієна і санітарія» для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», 2018.
2. КАВУН ЖАННА АНАТОЛІЇВНА, викладач мікробіології, санітарії та гігієни, екології УДК 613/614 (075.8)
Опорний конспект лекцій з дисципліни «Гігієна і санітарія» для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», 2019 р..
3. ВЕЛИЧКО ЛЮДМИЛА ВАСИЛІВНА, викладач товарознавчих дисциплін УДЄ 620.22(075.8)
Навчальний посібник з теоретичних основ товарознавства для студентів спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», 2018 р.
4. СОЛОНЕНКО ЛЮДМИЛА МИХАЙЛІВНА, викладач комерційних дисциплін УДК 005(075.8)
Навчальний посібник з основ менеджменту, 2019 р.
5. КУБЛІНСЬКА ІРИНА АНАТОЛІЇВНА Курс мультимедійного забезпечення з дисципліни «Технологія приготування їжі» для спеціальності «Готельно-ресторанна справа», 05.2019.
6. ВОЛИНЕЦЬ ОКСАНА ОЛЕКСАНДРІВНА – заступник директора з навчальної роботи, викладач обліково-економічних дисциплін. Google-клас.
7. ВЕЛИЧКО ЛЮДМИЛА ВАСИЛІВНА, викладач товарознавчих дисциплін. Студенти. Майстер-клас «Оцінка якості крему для шкіряного взуття».
8. Пасічник Софія, Подольська Маріанна студенти; Бас Олена Петрівна, Апаріна Лілія Юріївна - викладачі Науково-дослідна робота з хімії на тему: «Дослідження новітніх технологій десертних виробів у кулінарії».
9. ТРУБЛЯК ГАЛИНА МИКОЛАЇВНА, майстер виробничого навчання та викладач менеджменту, студенти. Майстер-клас «Їстівні букети».
10. Студентка: Іванченко Алла, група ПТ-82 Лялька «Дівчина весна». Кольорова гама із тканини.
11. Студентка: Стецюра Вікторія, група ОП-96 Виріб «Лампа Алладіна».Техніка оригамі.
12. Викладач Бабій Любов Сергіївна.«Мішечок щастя».Виготовлено з мішковини та кольорової тканини.
ВЕЛИКА ПОДЯКА ВСІМ УЧАСНИКАМ ТА ЩИРІ ПОБАЖАННЯ ПОДАЛЬШОЇ ТВОРЧОЇ Й ПРОФЕСІЙНОЇ НАСНАГИ!