Участь у V Міжвузівської науково-практичної конференції «Готельно-ресторанний сервіс та регіональна кухня Поділля»

14 квітня викладачі Кублінська І.А. та Матвієнко Л.А., студенти групи ГРС-5: Вадовська Є., Воронова А., Пашенцова Л., Сінкевич К. взяли активну участь у V Міжвузівської науково-практичної конференції «Готельно-ресторанний сервіс та регіональна кухня Поділля», організовану Українським кулінарним союзом разом із Подільською гільдією кулінарів (на базі Відокремленого структурного підрозділу «Хмельницький торговельно-економічний фаховий коледж Київського національного торговельно-економічного університету»).
Мета конференції – ознайомлення з окремими актуальними питаннями готельно-ресторанного бізнесу; обмін ідеями, підходами, технологіями, результатами досліджень в галузі індустрії гостинності, аналіз впливу світових економіко-інтеграційних процесів на розвиток індустрії; соціальну політику та сучасні тенденції в готельно-ресторанній справі на Поділлі, розгляд шляхів вирішення проблем щодо підвищення конкурентоспроможності підприємств.
Завдяки плідній співпраці організаторів та учасників конференції студенти мали нагоду реалізувати результати своїх наукових досліджень, що є необхідною складовою у формуванні їхнього професійного розвитку, удосконаленню професійних компетентностей.