Участь студентів ВТЕКоледжу у міжвузівській студентській конференції «З історії студентського руху: минуле та сьогодення»

21 лютого 2020 року студенти групи Т-6 Зарванська Віта та Цимбалюк Валентина під керівництвом викладача історії Шмалій Л.І. взяли участь у міжвузівській студентській конференції «З історії студентського руху: минуле та сьогодення», яка проводилася на базі Торговельно-економічного коледжу КНТЕУ у місті Києві.
Студенти з різних навчальних закладів України презентували результати досліджень із актуальних тематик сьогодення. Учасники конференції зазначили, що історично становлення нашої країни відбувалося протягом багатьох віків. За цей час не одному поколінню українців довелося ціною власного життя здобувати право прийдешніх поколінь на вільне і незалежне життя. Проте важливо пам’ятати історичні постаті та події для того, щоб не забувати про шлях, який довелося подолати українській державі в своєму становленні.
Студенти ВТЕКоледжу показали високий рівень обізнаності з тем: «Дві революції – дві історії», «Студентське життя на Вінниччині у 20-30- ті роки ХХ століття», за що були відзначені сертифікатами та подарунками.