УЧАСТЬ І ПЕРЕМОГА В «ІГРАХ СПІВДРУЖНОСТІ КНТЕУ»

25 травня 2019 року КНТЕУ святкував День університету. В цей день в університеті відбулося багато різних подій, одне з яких – це «Ігри Співдружності КНТЕУ» на призи ректора А.А. Мазаракі. Аби взяти участь в «Іграх Співдружності КНТЕУ» з’їхалися команди з різних куточків України, з усіх структурних підрозділів КНТЕУ, зокрема, і команда нашого коледжу.
Програма змагань складалась з:
1. Метання м’яча на влучність.
2. Штовхання шини.
3. Човниковий біг.
4. Стрибки з місця.
5. Виштовхування з кола.
6. Перетягування каната.
Переможці визначалися як в особистому так і в командному заліку. Суперниками наших юнаків та дівчат були десять добре підготовлених команд структурних підрозділів КНТЕУ. Перемігши в особистих змаганнях із метання м’яча на влучність (юнаки), в штовханні шини (змагалися тільки юнаки), в човниковому бігу (дівчата), в стрибках у довжину з місця (юнаки), в командному перетягуванні каната та здобувши ще два других місця у виштовхуванні з кола (змагалися тільки юнаки) та у човниковому бігу (юнаки), команда ВТЕК впевнено посіла І місце.
Ректор КНТЕУ нагородив нашу команду грамотами, медалями, цінними подарунками та найголовнішим призом – перехідним півметровим кубком за І місце.
В гарному настрої, з незабутніми враженнями та новими знайомствами повернулися юнаки і дівчати із Києва та з бажанням наступного року підтвердити статус команди-переможниці.
Вітаємо переможців та пишаємося ними!
ДЯКУЄМО КОЛЕКТИВУ ФІЗИЧНОГО ВИХОВАННЯ ЗА ЯКІСНУ ПІДГОТОВКУ КОМАНД!