У ВТЕКоледжі відбулася Міжвузівська студентська науково-практична конференція «Сучасні тенденції виробництва борошняних кондитерських виробів»

5 грудня 2019 року у ВТЕКоледжі відбулася Міжвузівська студентська науково-практична конференція «Сучасні тенденції виробництва борошняних кондитерських виробів», в якій взяли участь спеціалісти-кондитери - головний технолог ТМ «Тарта» Степова Наталія Олександрівна та American Bar&Grill - Гуменюк Тетяна Анатоліївна, представники педагогічної та студентської спільнот 10 навчальних закладів регіону. Кожен отримав сертифікати, залежно від статусу участі - модератора, наукового керівника або доповідача.
З вітальним словом до учасників конференції звернулася директор коледжу Волинець Оксана Олександрівна, яка підкреслила актуальність та перспективність спеціальностей, пов’язаних з харчовими технологіями, про можливості ВТЕКоледжу щодо сучасної підготовки конкурентоздатних випускників, про високі результати студентів у міжнародних конкурсах з фаху; побажала плідної роботи на конференції.
Доповідачі розповідали та демонстрували на мультимедійних презентаціях новації в кондитерській справі в таких напрямах:
І СУЧАСНИЙ СТАН І ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ТЕХНОЛОГІЇ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ.
ІІ ВИКОРИСТАННЯ НОВИХ ВИДІВ СИРОВИНИ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ ЗАГАЛЬНОГО ТА СПЕЦІАЛІЗОВАНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ.
ІІІ СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ ОЗДОБЛЕННЯ У КОНДИТЕРСЬКОМУ ВИРОБНИЦТВІ.
ІV НОВІТНЄ УСТАТКУВАННЯ У ВИРОБНИЦТВІ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ.
Родзинкою заходу стала презентація «Сучасні тренди оформлення кондитерських виробів», де були представлені торти та тістечка, оздоблені в техніках: "Велюр", "Дзеркальна глазур", "Амбре". Студенти коледжу розповідали гостям про кожен експонат: його особливості, способи приготування, розкривали секрети ексклюзивності рецептур.
Учасники конференції та гості висловили подяку за можливість долучитися до науково-практичного заходу з високим рівнем організації, креативним змістом, наповненістю інформацією.
Дякуємо за участь таким навчальним закладам: Вінницькому торговельно-економічному інституту КНТЕУ, Вінницькому національному технічному університету, Вінницькому технолого-промисловому коледжу ВНАУ, Вінницькому коледжу НУХТ, Коледжу економіки і права ВКІ, Хмельницькому торговельно-економічному коледжу КНТЕУ, ДНЗ "ЦПТО переробної промисловості", ДПТНЗ «Вінницьке міжрегіональне вище професійне училище», ДНЗ «ВПУ-7» м.Вінниці.
Сподіваємося на подальшу творчу та плідну співпрацю!