У ВТЕКоледжі проведено тренінг від провідних банкірів міста

28 лютого 2020 року викладачем Трубляк Г.М. організовано тренінг для студентів 3 курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» за участю провідних банкірів Вінницького відділення АТ Альфа-Банк: директора Вікторії Чепернатої та керівника по залученню клієнтів малого і середнього бізнесу Вячеслава Маципури.
Мета заходу: допомогти студентам уточнити уявлення про майбутню спеціальність, показати можливості практичного застосування отриманих теоретичних знань, посилити прагнення до самовдосконалення.
Зустріч відбулася у форматі конструктивного діалогу. Представники банку зробили акцент на знаннях та навичках, які є найбільш потрібними для побудови успішної кар’єри в сучасному банку. Студенти ознайомилися з роботою практичних фахівців, а також дізналися про нові підходи в обслуговуванні клієнтів та можливості навчання і підвищення кваліфікації за допомогою бізнес-тренінгів банку.
Підкресливши, що Альфа-Банк є установою, що стрімко розвивається, прагне залучати до роботи перспективних молодих фахівців з сучасними економічними знаннями, представники банку запросили студентів ВТЕК КНТЕУ на стажування, яке дозволить поглибити теоретичні знання та пройти практичний вишкіл у структурних підрозділах банку.
Також студентів було поінформовано про перспективи та переваги працевлаштування в банку; їм розповіли, як правильно скласти резюме та успішно пройти співбесіду.