У ВТЕКоледжі організована зустріч студентів спеціальності «Туризм» із фахівцем туристичної сфери

У ВТЕК КНТЕУ в рамках декади циклової комісії харчових технологій та сфери обслуговування викладачем туристичних дисциплін Антонюк О.О. була організована зустріч студентів спеціальності «Туризм» із фахівцем туристичної сфери, співробітницею КП «Подільський туристично-інформаційний центр» - гідом-екскурсоводом із великим стажем роботи Оксаною Іванівною Роздорожнюк.
Оксана Іванівна поділилася зі студентами-третьокурсниками своїм досвідом роботи у сфері туризму, розповіла про перспективи і напрями розвитку туристичної сфери м.Вінниці і області. Акцентувала увагу студентів на пріоритетній ролі туристичної галузі на Вінниччині і, як наслідок, на зростаючій потребі туристичних підприємств у висококваліфікованих кадрах.
Студенти із зацікавленістю обговорювали з гостею особливості професії гіда, виявили інтерес до участі у розробленні нових туристичних маршрутів Вінниччиною.
На завершення зустрічі Оксана Іванівна провела майстер-клас із складання туристичного маршруту і його тематичного наповнення.
Дякуємо Оксані Іванівні за цікаву і змістовну бесіду і сподіваємося на подальшу плідну співпрацю.