У ВТЕКоледжі КНТЕУ продовжують відзначати День Гідності та Свободи і вшановувати пам'ять Героїв Небесної сотні

25 листопада 2020 р. студенти групи П-1, ЦЕ-1 долучилися до обговорення подій Майдану 2013-2014 рр. Їхню актуальність неможливо переоцінити, адже завдяки наполегливості студентства та молоді, тоді українцям вдалося відстояти право на розбудову власного демократичного майбутнього на основі європейських цінностей.
На зустрічі обговорили найважливіші події Євромайдану, проаналізували причини та передумови його перетворення у Революцію Гідності. Також звернули увагу на лексикон тих подій, що став невід’ємною складовою тогочасного інфопростору.
Окремо пригадали про наявні місця пам’яті Революції Гідності у м. Вінниці. Студенти змогли краще усвідомити, що історія твориться поруч, а ціна свободи велика і тому не терпить легковажності.
Онлайн захід організував викладач всесвітньої історії Сергій Гула з циклової комісії соціальних дисциплін та правознавства.
Нагадаємо, що День Гідності та Свободи українці відзначають щороку 21 листопада на честь початку подій на Майдані Незалежності у Києві: Помаранчевої революції (2004) та Революції Гідності (2013). Відзначення Дня Гідності та Свободи передбачено Указом п’ятого Президента України Петра Порошенка.