У ВСП «ВТЕФК КНТЕУ» в дистанційному режимі проводилась лекція на тему: «Емоційний інтелект»

На виконання планових заходів з виховної роботи ВСП «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж КНТЕУ» 16 квітня 2021 року в онлайн-режимі заступником директора коледжу з виховної роботи Косминою О.Л. та викладачем предмета «Захист України» Пугачем Ю.П. для студентів 1-го курсу (групи ХТ-149,ХТ-150, ОП-101) організована лекція за участю представників Вінницького обласного осередку Всеукраїнської громадської організації Всеукраїнський патріотичний рух «Гідність Нації» на тему: «Емоційний інтелект».
В ході проведення заходів перед студентами 1-го курсу виступили практичний психолог Найко Катерина та військовослужбовець зонального відділу військової служби правопорядку ЗС України Березовський Юрій. В матеріалах лекції піднімались питання здатності людини розуміти і керувати емоціями, які відчуває вона сама і ті, хто поруч.
Важливо знати, що уміння розбиратися в своїх емоціях і контролювати їх дозволяє людині бути спокійною, врівноваженою і успішною людиною. Залишається поза всяким сумнівом важливість розвитку рівня свого емоційного інтелекту. Це можливість значно спростити життя і допомогти досягти успіху в професійному середовищі.
Розуміння емоцій інших людей – це ключовий момент в побудові гармонійних відносин в роботі або особистих стосунках.
Студенти брали активну участь в обговоренні піднятих проблем. Задавались питання щодо алгоритму керування емоціями.