Сумні дзвони Чорнобиля

«Сумні дзвони Чорнобиля»

Чорнобиль не має минулого

Чорнобиль... Трагедія... Пам'ять...

Виховна година-спогад

 

23.04.19р. викладачем Кавун Ж.А. був проведений виховний захід «Сумні дзвони Чорнобиля», присвячений аварії на Чорнобильській АЕС 26 квітня 1986 року.

Мета заходу: згадати про трагедію століття – вибух на ЧАЕС; допомогти студентам зрозуміти причини і наслідки Чорнобильської катастрофи; визначити негативний вплив аварії на стан навколишнього середовища та здоров'я населення; розвивати вміння аналізувати та узагальнювати навчальну інформацію; виховувати національну гідність, ціннісне ставлення до природи і рідної землі; розвивати екологічне мислення; формувати соціальну, комунікативну та творчу компетентність.

26 квітня ми відзначаємо найтрагічнішу дату в історії нашого народу, саме в цей день, сталася страшна подія – вибух атомного реактора.

Час плине невпинно. Спливають роки, сплітаючись у десятиліття, а чорний день Чорнобильської трагедії залишається найбільшим горем для нас, українців. І навіть сьогодні, через 33 роки, ми не можемо сповна оцінити й осмислити фатального вибуху, щоб спрогнозувати його відлуння в майбутньому. Знаємо тільки: це назавжди!