Сучасні тенденції декору кондитерських виробів

Семінари та майстер-класи з приготування вишуканих страв та кулінарних виробів є не лише інноваційною формою демонстрування професійної майстерності фахівців готельно-ресторанної індустрії, але й інтерактивною формою навчання майбутніх спеціалістів індустрії гостинності. Саме тому студенти та викладачі ВТЕК КНТЕУ приймають участь у різноманітних професійних майстер-класах відомих шеф-кухарів та кондитерів Вінниччини, а також світових майстрів кулінарного мистецтва.
Так 5-6 вересня викладачі та студенти коледжу брали участь майстер-класі Валерії Романо – італійського кондитера, якій проходив у м. Києві за сприянням компанії Modecor ,Україна. Валерія демонструвала сучасні техніки оздоблення кондитерських виробів: моно порцій, традиційних та вишуканих святкових тортів. Було продемонстровано техніки виготовлення шоколадного декору за допомогою трансферованих фолій, роботу з royal іcing, велюром та ізомальтом.
Даний майстер-клас був пізнавальним та корисним майбутнім фахівцям готельно-ресторанного господарства.