Школи педагогічної майстерності з теми «Методика організації та проведення практичного й виробничого навчання 23.01.2014

23 січня 2014 року відбулося заняття Школи педагогічної майстерності з теми «Методика організації та проведення практичного й виробничого навчання». Виступила з доповіддю викладач Демчук Катерина Іванівна, яка висвітлила не лише теоретичну складову питання, а й поділилася досвідом організації практичних робіт та виробничого навчання студентів спеціальності «Виробництво харчової продукції», причому з використанням сучасних форм, методів та засобів навчання. Також досвідом роботи з даної теми поділилася викладач дисциплін професійного циклу спеціальності «Бухгалтерський облік» Грибанова Олена Олександрівна. Вона продемонструвала методику створення та застосування робочих зошитів для практичних робіт; організацію навчальної практики студентів з вирішенням наскрізної задачі.  На фото студенти коледжу навчаються з допомогою тренажерів на занятті з дисципліни «Устаткування закладів ресторанного господарства».