Призове місце у заочному етапі Національного туру Міжнародного конкурсу «Традиції народів України, Болгарії і Молдови щодо раціонального використання, збереження та відновлення біорізноманіття»

Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді Міністерства освіти і науки України, Громадська організація «Екологічний клуб «Еремурус» та Бюро з питань екології УГКЦ протягом 2016-2017 н. р. провели заочний етап Національного туру Міжнародного конкурсу «Традиції народів України, Болгарії і Молдови щодо раціонального використання, збереження та відновлення біорізноманіття».
Метою конкурсу є пропаганда ідей сталого розвитку з опорою на краєзнавчі звичаї і традиції щодо збереження та відновлення біологічного різноманіття народів, що населяли територію України, Болгарії і Молдови.
На розгляд журі було представлено 118 робіт із 18 областей України. В даному конкурсі взяла участь студентка ІІ курсу групи ТК-78 Нагуляк Юлія під керівництвом викладача Марчука І.М. Її робота посіла призове ІІІ місце в розділі (номінації) «Традиційні форми сталого використання біоресурсів».