Проводи юнаків Вінниччини до лав Збройних сил України

2 жовтня 2017 року студенти першого курсу ВТЕК КНТЕУ були присутні в Будинку офіцерів на урочистих заходах з нагоди проводів молоді м. Вінниці до лав Збройних Сил України.
З вітальним словом та найкращими побажаннями до призовників звернулись представники обласної та міської влади, військовослужбовці штабу Повітряних Сил Збройних Сил України та Вінницького обласного військового комісаріату, ветерани військової служби, військовослужбовці АТО.
Присутні в залі, хвилиною мовчання вшанували світлу пам'ять всіх тих, хто віддав своє життя, захищаючи свободу та незалежність нашої Батьківщини.
Призовники були головними героями свята, які незабаром усі як один, одягнуть військову форму і стануть справжніми солдатами - захисниками Вітчизни.
Урочистості супроводжувалися святковим концертом а в кінці заходів військовий капелан благословив призовників на безпечну службу в Збройних Силах України. Благословіння на гарне навчання та здоров’я отримали і студенти ВТЕК КНТЕУ під час зустрічі з отцем Віктором після урочистостей у Будинку офіцерів Вінниці.