Проведення досліджень студентами III го курсу спеціальності «Виробництво харчової продукції» на заняттях з хімії

05.12.2014р в групі ВП-133 було проведено відкрите лекційне заняття з дисципліни «Неорганічна хімія» викладачем-спеціалістом ІІ-Ї категорії Апаріною Л.Ю. «Нітроген та його сполуки». На даному занятті були використані мультимедійні презентації, робота з інтерактивною дошкою. Студенти виступали з доповідями про значення азоту та його сполук. Використання та виявлення сполук амонію у харчовій продукції. Так як заняття проводилось у студентів спеціальності «Виробництво харчової продукції» то ця тема тісно пов’язана з майбутнім фахом. Студенти Рибанюк В. та Тарасюк Ю. підготували відео проект - дослідження якості м’ясного напів фабрикату. Також на лекції були висвітлені проблеми вмісту та зменшення кількості нітратів у харчових продуктах.