ПЕДАГОГІЧНА СЕРПНЕВА КОНФЕРЕНЦІЯ

Відповідно до плану роботи, з метою якісної підготовки до нового навчального року, здійснення всебічного аналізу підсумків 2015-2016 н.р. , визначення завдань, спрямованих на реалізацію заходів щодо підвищення якості підготовки спеціалістів та пріоритети розвитку коледжу у 2016-2017 н. р. 30 серпня 2016 року у ВТЕК КНТЕУ пройшла традиційна серпнева педагогічна конференція.

Директор коледжу Балицька Валентина Євгеніївна привітала педагогічний колектив та новоприбулих педагогів, побажала всім успішної реалізації поставлених цілей. У доповіді Валентина Євгеніївна детально проаналізувала роботу колективу коледжу за минулий навчальний рік, окреслила пріоритетні завдання на наступний період та шляхи їх вирішення.

На порядку денному також був звіт відповідального секретаря відбіркової комісії ВТЕК Л.М. Яковлєвої та інформація про продовження навчання випускників коледжу у ВНЗ ІІІ-VІ рівня акредитації С.В. Петрань.

Педагогічна конференція пройшла у діловій та конструктивній обстановці.

Вітаємо педагогічний колектив коледжу з початком навчального року! Бажаємо усім педагогічним працівникам бути у стані бентежного пошуку істин та мудрості, ставити амбітні далекоглядні цілі та обов’язково їх досягати!