Молоді і закохані

11 лютого в коледжі розпочалось святкування Дня закоханих.  Студентам запропонували знайти свою половинку та випробувати свої почуття, для цього вони повинні були пройти жартівливий квест закоханих.

 Початковим завданням було з’єднати половинки сердець з надписами про кохання, а потім хлопці заплітали дівочі коси, зізнавались у коханні англійською мовою, співали пісень про кохання, підраховували сімейний бюджет та врешті шукали вихід з лабіринту кохання тим самим визначаючи свій жартівливий виграш. Студенти із задоволенням розважались і зізнавались у коханні друзям та одногрупникам.

         Продовження чекало на молодь у МПМ «Зоря»,  де для них було організовано студентську вечірку з нагоди Дня Закоханих. Радою студентського самоврядування  підготовлено безліч веселих конкурсів та дискотека. Протягом усього вечора студенти намагались вибороти звання Короля та Королеви ВТЕК КНТЕУ, брали участь в конкурсах, читали вірші Єсеніна, співали пісень, змагались у дотепності. Зрештою найкращими стали Артем Стецюк та Софія Швець. Окрім солодких призів переможці отримали квитки до театру ім. М. Садовського.

         Результат перевершив сподівання і задоволення від проведеного заходу отримали і студенти, і викладачі, які насолоджувались молодістю, креативністю, вишуканістю та молодіжним драйвом, який не залишив байдужим жодного із присутніх.