«Мій вибір – ВТЕК КНТЕУ»

28.03.17 року в коледжі проведено конкурс студентських проектів, присвячений 50-річчю коледжу «Мій вибір – ВТЕК КНТЕУ». В конкурсі взяли участь студенти різних курсів та спеціальностей.
Кожен проект мав свою індивідуальність, де автори у різних інтерпретаціях висловлювали захват від навчання у Вінницькому торговельно-економічному коледжі КНТЕУ.
Працюючи над проектами учасники конкурсу залучили до роботи майже увесь викладацько-студентський колектив, адже усім хотілось висловити свою думку щодо навчання у одному з кращих коледжів міста. Майже у всіх роботах студенти висловлювали гордість від того, що коледж є структурним підрозділом одного з кращих вишів країни Київського національного торговельно-економічного університету.
Журі конкурсу довелося чимало попрацювати, щоб визначити переможця серед надзвичайно талановитих та креативних студентів. Але конкурс є конкурс, тому вітаємо призерів:
Макітрак Вікторія, група ГРС-3 – посіла І місце;
ІІ місце між собою розділили:
- студентки групи ТК-78: Кавун Аліна, Євдокімова Анастасія, Малильо Ніколіна, Рибалко Діана, Старосуд Оксана, Ковальчук Анастасія;
- голова Ради студентського самоврядування Януш Марина, група Ф-8,
та призове ІІІ місце посіли:
- Мандибура Марія, група Ф-7;
- Плюшко Марина та Пересенчук Яна, група ТК-79
Вітаємо переможниць та бажаємо успіхів у навчанні та творчості!