«Мій перший майстер клас»

28 листопада  у рамках тижня циклової комісії харчових технологій та сфери обслуговування викладачем Буняк Н.А. та заст. директора Кислинською І.І. організовано та проведено майстер клас « Мій перший майстер-клас» .

Свою майстерність приготування вишуканих сучасних страв з м’яса птиці продемонстрував Олексієнко Максим, студент гр. ВП-139, переможець Міжнародного кулінарного конкурсу «BestCookFest – 2018», що відбувся в м. Ізмір (Туреччина) в травні 2018 року.

Максим бездоганно приготував страву «Філе качине фаршироване вишнею, м’ятою та корицею». Здивував присутніх гостей (студентів груп ХТ-141,142,143,144 та 145, а  також викладачів коледжу) технікою просмажування м’яса качки, карамелізації шарону, приготування гарніру з дикого рису та декору з рідкого тіста).

Викладач Буняк Н.А. розповіла гостям заходу про специфіку підготовки до Міжнародних кулінарних конкурсів, участь студентів коледжу в даних конкурсах та їх здобутки, познайомила присутніх з переможцями кулінарних конкурсів та всеукраїнських олімпіад.

Щиро дякуємо студентам коледжу - переможцям кулінарних конкурсів за їх майстерність та прагнення до самовдосконалення, саморозвитку й навчання підростаючих фахівців ресторанної сфери.