А ми здорові, сильні, вільні!

18 вересня у коледжі пройшов День здоров’я. Надзвичайно згуртовано, цікаво та весело було продовжено гарну традицію. Усі викладачі, студенти та працівники взяли участь у спортивних змаганнях.

Конкурси були проведені з різних видів спорту. Викладачі проводили майстер-класи з піднімання  гирі, з допризовної підготовки та першої медичної допомоги.

Найцікавішим був конкурс «Перетягування канату», який проводився серед дівчат, а був завершений змаганням між студентами та викладачами і лаборантами коледжу, що надзвичайно підняло настрій усім присутнім.

З захватом студенти готувались до конкурсу «Осіння композиція», який пройшов на хвилі патріотизму та національної свідомості. Захищаючи свої композиції команди співали українські пісні, декламували вірші, як відомих українських письменників, так і власні, написані під враженнями від подій в Україні.

Увесь захід був пронизаний закликами «Слава Україні» – «Героям Слава!», «Україна понад усе!», які звучали десятки разів.

Підводячи підсумок директор коледжу Балицька В.Є. висловила подяку всім присутнім за активну участь у змаганнях та закликала всіх вести здоровий спосіб життя та нагородила переможців грамотами та солодкими призами.

Фотозвіт

Розділ: