Майстер-клас з приготування страв подільської кухні

У Вінниці 13 грудня в рамках виставки-ярмарки «Руками створена краса» у торгово-промисловій палаті м.Вінниці студенти груп ВП-137 Шаддад А.К., Любчик І. під керівництвом викладача Кублінської І.А. провели майстер-клас з приготування страв подільської кухні. Шаддад Анна-Катаріна запропонувала сучасний варіант сніданку для школярів, навчила присутніх готувати енергетичні батончики та смачні сандвічі з традиційних для нашого регіону продуктів. Любчик Ірина приготувала вишукані бендерики з соком буряку та шпинату, які не лише можуть бути прикрасою святкового застілля вінничан, але й джерелом корисних харчових речовин. Майстер-клас закінчився дегустацією страв, гості та організатори виставки високо оцінили зовнішній вигляд та смак страв.