Майстер-клас «Обережно! Фінансові злочини»

13.03.2017 року в коледжі було проведено майстер-клас «Обережно! Фінансові злочини» (зі студентами групи ФБС-9, викладач Віниковецька Ж.С.)

Студентам було запропоновано запобіжні заходи у випадку наміру взяти споживчий кредит у банку, наведено приклади найрозповсюджених хитрощів, до яких вдаються банки; дані поради щодо того, як не стати жертвою працівників банків; розкрито справжню сутність акційних подарунків або надбавок від банку, які в реальності виявляються незначними або дістаються одиницям; шахрайські способи видурювання грошей, що супроводжують кредитні угоди.

Враховуючи те, що незважаючи на фінансові кризи та падіння банків, українці все ж йдуть на співробітництво з фінансовою установою, даний майстер-клас покликаний вберегти студентів, їх рідних та близьких від небезпек, про які не говорять у сумнівних банківських установах або посередницьких фірмах, пропонуючи послуги.

Студентами групи Ф-8 Туровською Т., Колосівською С., Семчик І., Януш М. підготовлено цікаві та змістовні презентації про помилкові уявлення українців щодо банків.