Майстер-клас для Президента та селфі з першими особами країни та міста

Майстер-клас для Президента та селфі з першими особами країни та міста
робили студенти коледжу 19 травня 2018 року під час проведення Дня Європи у Вінниці та святкуванні VII Всеукраїнського фестивалю «Вінницька студентська весна», в якому увесь викладацько-студентський колектив взяв активну участь.
Святкування розпочалося із урочистої ходи навчальних закладів міста, вітального слова Президента України П.Порошенко та прем’єр міністра В.Гройсмана, які назвали Вінницю «європейською столицею України», адже саме наше місто уже 4 роки поспіль визнано найкомфортнішим для проживання.
Після параду учасників розпочався гала-концерт закладів вищої освіти. Не виключенням став і наш коледж, який був представлений запальним танцем у стилі диско у виконанні Веселюка Мирослава та Фіяло Анастасії та чудовою піснею у виконанні Яковенко Дар’ї, Козіної Анни, Демчук Ірини та Довгалюк Валерії. Творчий колектив доповнив цей день яскравими емоціями та враженнями.
Яскраво представили коледж у виставці ЗВО, адже було продемонстровано студентські творчі роботи, організовано майстер-класи з бодіарту, карвінгу, орігамі, розпису печива тощо.
Святкування Дня Європи у Вінниці, як завжди, пройшло гучно та весело, а для колективу це чудова можливість для спілкування.