МАЙСТЕР-КЛАС «CHRISTMAS SCANDINAVIAN PARTY MENU»

19 листопада у межах проекту Rest.Art.Kitchen (КНТЕУ, м. Київ) напередодні Різдвяних свят відомим данським шеф-кухарем KM Scandinavia, викладачем кулінарії Worlds Gastronomy Institute North European, членом журі міжнародних змагань з кулінарії Кнудом Еріком Ларсеном (Knud Erik Larsen) проведено незабутній, дуже цікавий та динамічний майстер-клас «Christmas Scandinavian Party Menu».
Студенти ВТЕколеджу Подольська Маріанна та Кудровська Інна (гр. ХТ-142) не оминули цю подію своєю увагою і відвідали майстер-клас.
Під час заходу було презентовано сучасні ідеї приготування та презентації бенкетних холодних і гарячих закусок та десертів:
1. Мариновані оселедці з яєчним салатом з каррі
2. Чорносмородиновий херінг на яєчному салаті
3. Мариновані оселедці фрі на солодових тостах
4. Террін зі свинини з маринованим буряком та гірчицею на солодовому тості
5. Рол зі свіжого омара з апельсином та маринованим фенхелем у бріоші
6. Карамелізована солона тріска з буряковим пюре
7. Різдвяний паштет із беконом та грибною грінкою
8. Різдвяні мітболи з апельсиновим салатом з капустою
9. Конфі з качки, бурякових чіпсів з апельсиновою та лимонною грудкою
10. Різдвяний Мімос з журавлиною та Просекко.

Кожна страва дивувала та відкривала нові цікавинки сучасної європейської кухні, вражала надзвичайно ніжним та вишуканим смаком. А за роботою шефа-професіонала Кнуда Еріка Ларсена можна було спостерігати годинами, настільки віртуозно та довершено він володів усіма тонкощами кулінарного мистецтва.
Щиро дякуємо проекту Rest.Art.Kitchen за можливість вивчати кулінарне мистецтво шефів-професіоналів та дізнаватися тонкощі приготування сучасних інноваційних страв світової кулінарії.