LET’S GO SHOPPING

         3 грудня 2015 року викладач Побірська Інна Володимирівна провела відкрите практичне заняття з дисципліни «Іноземна мова за професійним спрямуванням» на тему «Універмаг. Найвідоміші універмаги світу».

         Протягом заняття студенти практикували розмовні навички англійської мови та виконали масу завдань для їх активізації і закріплення: тренували вимову, повторюючи за диктором нову лексику (website learn-english.co.il); виконували лексичні вправи та тести на інтерактивній дошці (програма Smart Notebook); опрацювали визначення нових термінів з різних Інтернет-видань (веб-сайти, схеми та таблиці презентації); розвивали навички аудіювання, слухаючи текст про один з найвідоміших та найрозкішніших універмагів світу «Harrods» та виконуючи завдання; дивились та обговорювали відео з теми; розігрували діалоги (role playing); захищали проекти «12 неймовірних універмагів світу», «Вінницький універмаг та найбільші торговельні центри нашого міста», «Мій майбутній магазин»; за допомогою інтерактивного методу «Акваріум» дискутували про майбутнє універмагів, торговельних центрів та роздрібного продажу товарів.

         Заняття було жвавим та цікавим, проходило виключно в англомовній атмосфері. Студенти-товарознавці працювали надзвичайно активно, обговорюючи тему своєї рідної спеціальності.