Круглий стіл "Сучасні вимоги до підготовки кваліфікованих робітників закладів ресторанного господарства"

21 лютого 2017 року викладач циклової комісії харчових технологій та сфери обслуговування Андрущенко Ю. О. прийняла участь у круглому столі "Сучасні вимоги до підготовки кваліфікованих робітників закладів ресторанного господарства" та дискусійній панелі "Якісна освіта - гідна робота", що відбулися в Чернівецькому вищому професійному училищі КНТЕУ.

Цікавими та змістовними були виступи:

- директора Чернівецького вищого комерційного училища Кирилюка М. В. щодо оновлення навчально-методичного забезпечення для підготовки майбутніх фахівців ресторанного господарства;

- професора кафедри державної служби та менеджменту освіти ДВНЗ "Університет менеджменту освіти" НАПН України Сергеєвої Л. М., яка ознайомила з європейським досвідом дуальної системи підготовки фахівців;

- директора Житомирського торговельно-економічного коледжу КНТЕУ Губарєв Г. Л., який доповів про перспективи та проблеми стажування студентів за кордоном.

Інші представники навчальних закладів та представники ЗРГ, що були запрошені на круглий стіл, дискутували та пропонували можливі варіанти впровадження інноваційних форм і методів підготовки конкурентоспроможних фахівців ресторанного господарства в навчальних закладах.

Круглий стіл пройшов в теплій та дружній атмосфері.

Вінницький торговельно-економічний коледж КНТЕУ висловлює вдячність організаторам даного заходу.